POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
ACEST ACORD DE CONFIDENTIALITATE SE APLICA FURNIZARII SERVICIILOR WELLNESS FESTIVAL PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI INDIFERENT DE MODUL DE ACCESARE SAU UTILIZARE A ACESTUIA, INCLUSIV PRIN INTERMEDIUL DISPOZITIVELOR MOBILE.

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru WELLNESSFESTIVAL.RO și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

Definitii Termeni
,,WELLNESSFESTIVAL.RO”, este un site ce apartine SC Livada SRL, societate cu raspundere limitata, infiintata potrivit reglementarilor legale din Romania.

Potrivit Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului (UE) 679/2016 (aplicabil in Romania din 25 mai 2018), ,,LIVADA” este operator de date cu caracter personal.

„GDPR” reprezinta Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

„Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”);

O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

“SC LIVADA ADVERTISING SRL” este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

LIVADA ADVERTISING S.R.L. - Bucuresti, Ale.Valea Bujorului nr. 1, bl. D9, sc. A, ap. 1, sector 6, inmatriculata sub nr. J40/7643/2003, CUI 15495420.
E-mailul responsabilului cu protectia datelor: dataprotection@livada.ro

Cum vă stocăm datele?
Va protejam informatiile personale folosind masuri de securitate tehnice si administrative pentru a reduce riscurile de pierdere, utilizare incorecta, acces neautorizat, dezvaluire si modificare.

Ca parte a angajamentului nostru continuu fata de securitatea datelor, Wellness Festival va:
• curata, sterge sau distruge datele in format electronic sau pe hartie, dupa ce nu mai este nevoie de ele
• efectua periodic evaluari ale riscurilor pentru toate sistemele informatice
• inventaria si gestiona sistemele informatice pe tot parcursul ciclului lor de viata
• instrui personalul in materie securitate a datelor
• acorda drepturi de acces in functie de responsabilitatile de serviciu
• asigura ca furnizorii de servicii terti au acorduri de securitate si de confidentialitate a datelor personale adecvate
• utiliza solutii de securitate pentru sistemele informatice pentru a le proteja impotriva atacurilor de tip malware sau virus
• pastra copii de rezerva ale sistemelor de informatii critice pentru a evita pierderea datelor
• aplica regulat patch-uri de securitate pentru a proteja sistemul impotriva vulnerabilitatilor
• raspunde incidentelor de securitate intr-o maniera consecventa si in timp util
• monitoriza traficul de retea pentru activitati daunatoare sau suspecte, pentru a identifica rapid si a raspunde la amenintări

Cine are acces la datele dumneavoastră?
Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing.
Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:
• Institutii financiare
• Furnizori de servicii tehnologice
• Furnizori si colaboratori de servicii legate de transport si livrare
• Furnizorii de servicii aferente serviciului clienti
• Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);
• Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale.

In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.

Transferam date catre state terte?
In prezent, nu transferam datele tale catre state din afara Uniunii Europene. Daca vom schimba politica, te vom informa in mod corespunzator, iti vom prezenta garantiile aferente si iti vom solicita consimtamantul.

Care este temeiul legal pentru prelucrare?
In privinta datelor pe care ni le oferi prin completare formularelor noastre sau prin contactarea noastra prin telefon, e-mail sau cand comunici cu noi prin orice mod, ne dai in mod voluntar informatiile pe care le prelucram, iar temeiul legal este „luarea unor masuri la cererea persoanei vizate inaintea incheierii unui contract” (art. 5 alin. 2 lit. (a) din Legea nr. 677/2001) si „pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract” (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

Atat potrivit legislatiei actuale, cat si potrivit GDPR (aplicabil din 25 mai 2018), consimtamantul tau nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru efectuarea de demersuri pentru incheierea unui cont ract, indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

Prelucram datele dvs. cu caracter personal pentru a vă oferi o experiență personalizată și relevantă cu referire la serviciile noastre, numai in situatia in care v-ati dat consimtamantul.

In ce scopuri colectam datele?
• pentru a va face cunoscute evenimentele organizate de societatea noastra
• pentru achizitionarea de bilete la evenimentele organizate de societatea noastra
• pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
• pentru activitati de marketing, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil;
• pentru a oferi si imbunatatii serviciile pe care le oferim;

Retineti ca atunci cand va rugam sa completati datele personale pentru a va oferi acces la anumite functionalitati sau servicii, vom marca unele campuri ca fiind Obligatorii, deoarece acestea sunt informatii de care avem nevoie pentru a va furniza serviciul sau pentru a va oferi acces la functionlitatea respectiva. Va rugam sa retineti ca daca decideti sa nu ne furnizati aceste informatii, este posibil sa nu puteti finaliza inregistrarea dvs, ca utilizator.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă alegeți să ni le furnizați:
• informații de contact, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon;

Informatiile personale sunt informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana fizica identificabila este cea care poate fi identificata, direct sau indirect, prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date despre locatie sau unul sau mai multi factori specifici fizic, fiziologic, genetic, identitate mentala, economica, culturala sau socială a acelei persoane fizice.

Nu consideram ca informatiile personale includ informatii care au fost anonimizate sau pseudonimizate, astfel incat nu mai pot fi folosite pentru a identifica o anumita persoană fizica.

Colectam informatii personale de la dvs. cand utilizati Serviciile noastre.

Unele dintre aceste informatii personale sunt necesare pentru furnizarea in conditii optime a serviciilor noastre, cum ar fi o modalitate de a va identifica sau informatii privind cumpararea sau vanzarea necesare pentru incheierea unei tranzactii.

De asemenea, putem colecta informatii personale din alte surse, dupa cum este detaliat mai jos.

Informatiile personale pe care ni le furnizati atunci cand utilizati serviciile noastre:
• Informatii de identificare cum ar fi nume, telefon, adresa, adresa de e-mail; Informatiile personale pe care le colectam in mod automat atunci cand utilizati serviciile noastre sau va inregistrati un cont la noi
• Informații despre computer și conexiune, cum ar fi statisticile privind afisarile de pagina, traficul catre si de la site-uri, adresa URL de trimitere, adresa IP si istoricul denavigare. Informatii personale colectate din alte surse
• Social Media
• Va permitem sa distribuiti informatii pe site-uri de socializare (ex: Facebook) sau sa utilizati site-uri de socializare pentru a va autentifica si crea un cont. Aceste site-uri ne pot oferi acces automat la anumite informatii personale pe care le pastrează despre dvs. (ex. adresa de e-mail). Prin asocierea unui cont administrat de un site de socializare cu contul dvs. și autorizandu-ne sa accesam aceste informatii, sunteti de acord ca putem colecta, utiliza și pastra informatiile furnizate in conformitate cu aceast acord de confidențialitate.
• Daca ne furnizati informatii personale despre altcineva, trebuie sa faceti acest lucru numai cu acordul acelei persoane. Trebuie sa o informati cum colectam, folosim, dezvaluim si pastram informatiile personale in conformitate cu acest acord de confidentialitate.
• Concursuri / Sondaje / Corespondență / Formulare
• Wellness Festival poate obține informații de la tine atunci când participi la un concurs sau la o promoție pe site-ul web, pe aplicația mobilă sau pe pagina Wellness Festival a uneia dintre retelele sociale (ex: Facebook, Instagram etc.). Participarea la sondaje este complet voluntară. Dacă ne contactezi pentru orice motiv (de exemplu, pentru a raporta o eroare pe site-ul Web), putem păstra o evidență a acestei corespondențe, corespondenta ce a putea include date personale.

Informatiile personale pe care le colectăm utilizand cookie-uri/pixel

1. Folosirea cookie-urilor
Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficientă. Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs. Acest site utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de către servicii părţi terţe care apar pe paginile noastre. Puteți, în orice moment, să modificați sau să vă retrageți acordul din Declarația privind modulele cookie de pe website-ul nostru.

2. Indicatori web și pixeli
Acest website conține indicatori web (denumiți și „pixel tags”). Un indicator web este adesea o imagine grafică transparentă, de obicei nu mai mare de 1 pixel x 1 pixel, care este plasată pe un website sau într-un e-mail și este folosită pentru a monitoriza comportamentul online al utilizatorului atunci când accesează website-ul sau când trimite e-mail-ul.

Indicatorii web sunt folosiți de tehnologii ale unei părți terțe (pe acest site sunt prezenți cei ai Facebook) pentru a memora informații despre paginile site-ului nostru pe care le-ați vizitat și despre campaniile publicitare pe care le-ați vizualizat sau pe care ați dat click. Aceste cookie-uri de urmărire a anunțurilor publicitare online vă vor afișa publicitate online relevantă pe baza conținutului vizualizat și a click-urilor făcute, precum și pagini ale site-ului nostru pe care le-ați mai vizitat.

3. Ce cookie-uri folosim
În această secțiune vă vom informa în legătură cu cookie-urile utilizate pe site-ul nostru. Dacă nu sunteți de acord cu setarea unor cookie-uri individuale, puteți dezactiva cookie-ul respectiv făcând clic pe numele acestuia. Dacă nu există link-uri directe pentru dezactivarea anumitor cookie-uri, puteți restricționa utilizarea acestora în setările browserului dumneavoastră.

Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.

Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
PHPSESSID wellnessfestival.ro Preserves user session state across page requests. Session HTTP referer wellnessfestival.ro
Identifies the address of the webpage that linked to the resource being requested. By checking the referrer, the new webpage can see where the request originated. Session HTTP
__cfduid .embedly.com Used to identify individual clients behind a shared IP address and apply security settings on a per-client basis. 1 an HTTP
__cfduid .jotform.com Used by the content network, Cloudflare, to identify trusted web traffic. 1 an HTTP
CookieConsent wellnessfestival.ro Stores the user's cookie consent state for the current domain 1 an HTTP


Cookie-urile de statistică îi ajută pe proprietarii unui site să înţeleagă modul în care vizitatorii interacţionează cu site-urile prin colectarea şi raportarea informaţiilor în mod anonim.

Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
_gat wellnessfestival.ro Used by Google Analytics to throttle request rate Session HTTP
_gid wellnessfestival.ro Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. Session HTTP
_ga wellnessfestival.ro Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. 2 ani HTTP
collect google-analytics.com Used to send data to Google Analytics about the visitor's device and behaviour. Tracks the visitor across devices and marketing channels. Session Pixel

Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmări pe utilizatori de la un site la altul. Intenţia este de a afişa anunţuri relevante şi antrenante pentru utilizatorii individuali, aşadar ele sunt mai valoroase pentru agenţiile de publicitate şi părţile terţe care se ocupă de publicitate.

Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
fr facebook.com Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers. 3 luni HTTP
em_cdn_uid cdn.embedly.com These cookies allow the website to remember choices you make (such as your user name, language or the region you are in) and provide enhanced, more personal features. 1 an HTTP
NID google.com
Registers a unique ID that identifies a returning user's device. The ID is used for targeted ads.
6 luni HTTP
tr facebook.com Unclassified
Session Pixel

4. Activarea si dezactivarea cookie-urilor si tehnologiilor similare
Meniul „Help” (Ajutor) din bara de meniu a browserului de Internet utilizat pe calculatorul dumneavoastră le indică utilizatorilor:
• cum pot preveni acceptarea de noi cookie-uri în browser;
• cum să seteze browserul pentru a fi notificați atunci când primesc un nou cookie;
• cum să dezactiveze complet Cookie-urile. În cazul în care Cookie-urile sunt dezactivate, atunci o mare parte din conținutul de pe www.summerwell.ro va fi, de asemenea, dezactivată. Pentru a preveni acest lucru vă recomandăm activarea Cookie-urilor.

Există multe publicații online despre cookie-uri, dacă doriți să citiți mai multe. Consultaţi de exemplu: http://www.allaboutcookies.org.

5. Interacțiunea cu rețelele de socializare
Link-uri către retele de socializare / Plug In-uri ale retelelor sociale.

Pagina noastră web conţine link-uri către reţelele sociale.
Pentru a vă proteja datele personale în timp ce vizitaţi website-ul nostru, nu folosim plug in-uri ale reţelelor de socializare. În schimb, sunt încorporate link-uri HTML în website, făcând uşoară distribuţia pe platformele reţelelor sociale. Încorporarea link-ului împiedică o conexiune directă cu diferite servere ale reţelelor sociale atunci când deschideţi o pagină a website-ului nostru. Când daţi clic pe unul din butoane, o fereastră de navigare se deschide şi direcţionează utilizatorul către website-ul respectivului furnizor de servicii, pe care (după logare) poate fi folosit de exemplu butonul “Like” sau “Share”.
Pentru mai multe informaţii despre scopurile prelucrării datelor şi utilizarea ulterioară a datelor dvs. personale de către furnizor si de către website-urile acestuia, cât şi despre drepturile dvs. şi setările posibile cu scopul de a vă proteja confidenţialitatea, vă rugăm să consultaţi informaţiile de protecţie a datelor personale ale respectivului furnizor de servicii.

Facebook: http://www.facebook.com/policy.php

Pentru cât timp vă salvăm datele?
Vă vom păstra datele atât timp cât sunteti client “LIVADA”, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima interactiune cu noi, cu urmatoarele exceptii:
• Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal dacă acest lucru este impus de legislația în vigoare și dacă există un litigiu deschis.
• Vom putea folosi datele dvs. cu caracter personal din supravegherea video, din motive de securitate, pentru a putea urmări incidentele, pentru a preveni și a raporta infracțiunile penale săvârșite în centrele noastre. In aceasta situatie, vom păstra datele dumneavoastră pentru perioada de timp necesară pentru a preveni și/sau raporta potențialele fraude și alte infracțiuni. Incidentele și fraudele pot fi distribuite companiilor de asigurări, autorităților judiciare sau de asigurare a respectării legii în scopul finalizării investigațiilor. Rețineți că acești destinatari au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal. Înregistrările video vor fi salvate în conformitate cu legislația aplicabila, dar pentru maximum 30 de zile.

Care sunt drepturile dumneavoastră?
Dreptul la acces:
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta ,,LIVADA“ care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail la dataprotection@livada.ro.

Dreptul la portabilitate:
Ori de câte ori ,,LIVADA” vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

Dreptul la rectificare:
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracterf personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.

Dreptul la ștergerea datelor:
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de “LIVADA”, cu excepția următoarelor situații:
• aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
• aveți o datorie neplătită la “LIVADA”, indiferent de metoda de plată;
• dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
• dacă ați efectuat o achiziție de Bilete, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim:
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim. “LIVADA” nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul la restricționarea prelucrării:
Aveți dreptul să solicitați ca “LIVADA” să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:
• dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
• dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, “LIVADA” trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal
• dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
• dacă “LIVADA” nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

Dreptul la dezabonare de la newsletter
Daca nu doriti sa primiti comunicari comerciale de la noi, va puteti dezabona prin linkul dintr-un e-mail pe care l-ati primit de la noi. Retineti ca nu vindem, inchiriem sau dezvaluim in nici un fel datele dvs. personale unor terte parti fara consimtamantul dvs.

Cum vă puteți exercita drepturile?
Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, vă stăm la dispoziție întotdeauna la adresa dataprotection@livada.ro

Responsabilul cu protecția datelor:
Am desemnat o persoana din cadrul societatii noastre, drept responsabil de protecția datelor pentru a ne asigura în permanență că prelucrăm datele cu caracter personal într-o manieră deschisă, precisă și legală. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa dataprotection@livada.ro, menționând DPO în subiectul mesajului.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere:
Dacă sunteți de părere că “LIVADA” vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.

Te rugam sa retii urmatoarele:
• Perioada de timp: vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.
• Restrictionarea accesului: in anumite situatii, este posibil sa nu iti putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.
• Imposibilitatea de a te indentifica: in unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care ii furnizezi in solicitarea ta. In astfel de cazuri, in cazul in care nu te putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii tale, cu exceptia cazului in care furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea.

Actualizări ale notificării de confidențialitate:
Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment Politica de confidentialitate. Cea mai recentă versiune a Politicii de confidentialitate este disponibilă în permanență la sediul societatii noastre si pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Politicii de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.